Zuurdesembrood van Wouter Bakker De Leeuwerik

Wist je dat we een bakkerij op het erf hebben? Wouter, de partner van Desirée, bakt sinds twee jaar zuurdesembrood en andere lekkernijen. Eerst vooral voor onszelf en nu ook voor onze gasten. Want al dat lekkers, willen we ook graag met jullie delen!

Van zuurdesembrood tot kaneelbroodjes en chocoladecroissantjes: vrijwel elke week bakt Wouter allerlei verse broodjes. Daarvoor gebruikt hij onze eigen keuken en een professionele oven. Het proces dat hieraan vooraf gaat duurt zo'n 36 uur, vandaar dat het alleen tijdig mogelijk is om het brood te bestellen. 

Hoe gaat het in zijn werk? 
In het online bestelformulier staan de datums van de volgende bakdagen (meestal op zondag). Je kunt hier ook het actuele assortiment vinden. Geef je wensen door via het formulier. Je krijgt een bevestiging van je bestelling. Op de bakdag kun je tussen 8 en 9.30 uur je bestelling afhalen in onze tuin. 

Kaneelbroodjes en croissants De Leeuwerik Texel

Staat er geen bakdag gepland tijdens je verblijf, maar wil je wel graag het lekkers proeven? Laat het ons gerust weten, dan dan kijken we of we iets voor je kunnen voorbereiden. 

Nieuwsgierig naar een kijkje achter de schermen? Volg @wouter__bakker dan op Instagram.