Skip to main content

De markten in De Koog

Bezoek je tijdens je vakantie ook graag een markt? In De Koog zijn het hele jaar door verschillende markten in en nabij de Dorpsstraat. 

Koger Dinsdag

Dit is de meest bekende markt en werd eerder ‘Braderie’ genoemd. Elke dinsdag in de maanden juli en augustus vind je in de Dorpsstraat en de Nikadel allerlei kramen met souvenirs en zelfgemaakte producten. De markt is van 12.00 tot 18.00 uur en de toegang is gratis.

Locatie: Dorpsstraat & Nikadel

Zondagmarkt

En deze markt is op… zondag! Elke week in mei, juni, september en oktober staan er zondag verschillende kramen op het dorpsplein van De Koog. De markt is van 11.00 tot 17.30 uur en de toegang is gratis. 

Locatie: dorpsplein voor de kerk

Kofferbakmarkt

Van tweede paasdag t/m oktober wordt op het parkeerterrein aan de Nikadel regelmatig een kofferbakmarkt georganiseerd. Texelaars en ook toeristen verkopen op kleedjes allerlei tweedehands artikelen. De datums worden aangekondigd via de Facebookpagina. De toegang is gratis. 

Locatie: parkeerterrein Nikadel (achter de fietsenverhuur)

Foto: organisatie Kofferbakmarkt

Kerstmarkt bij het Maartenhuis

In de week voor de kerstvakantie organiseert het Maartenhuis elk jaar een kerstmarkt. Producten die door de bewoners tijdens de dagbesteding zijn gemaakt, worden hier verkocht. Het is een sfeervolle markt, met vuurtjes, warme chocolademelk en zelfgebakken lekkers. De toegang is gratis. 

Locatie: Ruijslaan 81

Foto: Maartenhuis Texel

Contact

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we een nieuwsbrief met leuke informatie en aanbiedingen, aanmelden kan hieronder:

Betaal veilig met

Ideal
Sofort
PayPal
Bancontact
Maestro
American Express
Visa