Skip to main content

Speeltuinen in De Koog

“Mààmmm wanneer gaan we naar de speeltuin?” Soms is even lekker razen in de speeltuin tijdens vakantie fijn. Dan kunnen de kids lekker hun energie kwijt. En kun je ze daarna misschien ook beter aan tafel houden in een restaurant ;-) Benieuwd waar de leuke speeltuinen van De Koog zijn? We hebben ze voor je op een rijtje gezet. 

Speeltoestellen in de duinen

In de duinen tussen Paal 19 en Paal 21 is een grote camping. Deze is voor wandelaars openbaar toegankelijk. Om de zoveel campingplaatsen vind je een speeltoestel. Ook in de winter zijn deze toegankelijk. Ideaal voor een winterwandeling; honderd meter verder lopen en de kids kunnen opnieuw spelen op een nieuw toestel. 

Locatie speelveld in de buurt

De grootste speeltuin (met een pannaveld, airjump, klimrek en schommels) van de camping vind je net naast Cafetaria Kogerduin. In de zomer is hier ook een binnenspeeltuin geopend. Deze is gratis toegankelijk.

Locatie grote speeltuin

Speeltuin op Chaletpark Bregkoog

Glijbanen, klimrekken, schommels en een uitkijktoren. In de zomer is de airtrampoline ook opgeblazen. Deze speeltuin is lopend en met de fiets vanaf de ingang van het park te bereiken.

Locatie op Google Maps

Piratenschip op Beachpark Texel

Hoe leuk is deze piratenboot?! Voor jong en oud biedt ie veel speeplezier. Op het speelveld van Beachpark Texel zijn ook schommels, rekstokken, een wipwap, zandbak, pingpongtafel en een peuterglijbaan. In de zomer is de airjump ook opgeblazen. Deze speeltuin is een beetje verstopt. Als je het grasveld naast het facilitaire gebouw afloopt, dan vind je een beschutte speelplek. 

Locatie op Google Maps

Speeltuin van Maritiem- en Juttersmuseum Flora

Voor bezoekers van het museum wacht hier een enorme speeltuin. Sowieso biedt het museum binnen al heel veel speelmogelijkheden. Buiten zijn van op het strand aangespoelde attributen speeltoestellen gemaakt. En die bieden speelplezier aan jong en oud.  

Info over museumbezoek

30 kilometer speelstrand

Het allerleukste speelterrein is natuurlijk wel het strand! Ook zonder speelattributen kunnen kinderen zich hier eindeloos vermaken. Zandkastelen bouwen, schelpen zoeken. Of ga vliegeren, schepnet vissen of een potje beach ball spelen.

Speeltoestellen in de Wintergroen

Deze speeltuin is het dichtste bij onze vakantiehuizen. Voor de buurtkinderen van de Wintergroen is dit speeltuintje aangelegd. Het is klein maar fijn en vaak rustig. 

Locatie op Google Maps

Contact

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we een nieuwsbrief met leuke informatie en aanbiedingen, aanmelden kan hieronder:

Betaal veilig met

Ideal
Sofort
PayPal
Bancontact
Maestro
American Express
Visa