Skip to main content

Kinderspeelgoed- en benodigdheden huren

Super handig! Onze buurvrouw heeft de webshop www.vakantiespeelgoedbox.nl. Via haar website kun je speelgoedboxen, spelletjesboxen en benodigdheden huren voor tijdens je vakantie op Texel. Dat scheelt weer ruimte in de auto of maakt het zelfs makkelijker om met het openbaar vervoer naar Texel te komen. 

Als je via haar website bestelt, kun je het (op de geselecteerde dag) bij het huis naast onze oprit ophalen. Dat is Duinroosstraat 3. 

Speelgoedboxen

Voor elke leeftijd zijn er meerdere speelgoedboxen om uit te kiezen. Of je nu liever houten speelgoed, voorleesboekjes of een complete treinbaan wilt: het kan allemaal. Of je jouw kids tijdens de vakantie juist ergens anders mee laten spelen dan thuis?

Dit zijn de boxen

Strandspeelgoed

Als je niet bij het strand woont is het logisch dat je ook geen heel assortiment strandspeelgoed hebt. Zonde om het speciaal voor je vakantie te kopen, toch? Je kunt ook kiezen om strandspeelgoed te huren. De kids kunnen zich hiermee urenlang vermaken, terwijl jullie lekker rustig op het strand kunnen zitten. 

Bekijk het assortiment

Benodigdheden

Als je voor het eerst met een jong kindje op vakantie gaat, is het fijn om in ieder geval alles bij de hand te hebben wat je thuis ook gewend bent. De auto zit dan al snel vol. Bij de Vakantiespeelgoedbox kun je van alles huren, van een commode tot een loopkar en van een aankleedkussen tot een wipstoeltje.

Dit kun je allemaal huren

Spelletjes

Een spelletjesavond is altijd leuk! Via de webshop kun je kiezen uit verschillende stapels, op basis van leeftijd of categorieën. Dat scheelt weer extra ruimte in de auto of je kunt juist nieuwe spellen uitproberen. 

De boxen bekijken

Ophalen en terugbrengen

Onze buurvrouw woont direct naast onze oprit, op Duinroosstraat 3. Kies in het bestelformulier voor ophalen en maak daarna even een afspraak voor het ophalen en terugbrengen van jouw bestelling.

Benieuwd naar het complete aanbod en meer info over de Vakantiespeelgoedbox? 

www.vakantiespeelgoedbox.nl

Meer tips voor je vakantie met kids

Contact

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we een nieuwsbrief met leuke informatie en aanbiedingen, aanmelden kan hieronder:

Betaal veilig met

Ideal
Sofort
PayPal
Bancontact
Maestro
American Express
Visa