De Koog

9 accommodaties

Filter resultaten

Algemeen
Keuken
Sanitair
Slaapkamer

Met een zonnig terras en een vakantiehuis dat van alle gemakken voorzien is, kun je in dit vakantiehuis van een heerlijke vakantie genieten.

8.6
4

Op zoek naar een vakantiehuis met terras, veel lichtinval en een ruime inrichting? Dan past dit vakantiehuis goed bij je wensen.

8.8
4

De woonkamer en het terras bieden uitzicht op de groene voortuin. Dit huis is comfortabel ingericht en heeft beneden een badkamer. Boven zijn twee slaapkamers.

8.5
4

Dit vrijstaande vierpersoons vakantiehuis is comfortabel ingericht en beschikt over een eigen zonnige tuin met veel privacy.

8.6
4
1

Met een eigen omheinde tuin en een terras aan de voorzijde, heb je in dit vakantiehuis veel privé. Het huis is comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien. In dit huis is een hond welkom.

8.8
4
1

Duindroom

De Koog

Aan de rand van het bos en aan een rustige straat staat dit vakantiehuis op ons eigen terrein. Vanaf het terras heb je uitzicht op de groene voortuin. Binnen 10 minuten wandel je vanuit dit huis naar het strand. Het centrum is op 5 minuten loopafstand.

8.8
4

Verscholen op ons erf ligt vakantiehuis Het Zandblauwtje. Dit vrijstaande vakantiehuis heeft een ruime en zonnige tuin, is comfortabel ingericht en heeft veel privacy.

8.8
4
1

Dit vakantiehuis is gelegen op de hoek van onze geschakelde vakantiehuizen. Het huis is ruim en comfortabel ingericht en heeft fijne lichtinval. Het terras is gericht op het zuidoosten.

8.9
4
De Koog

Windlust

De Koog

Op zoek naar een huis met veel privé? Dit vakantiehuis ligt op de hoek en heeft een eigen ruime tuin. Vanuit de woonkamer kun je hier al vanaf de ochtend genieten van de zon. Een hond is in dit huis welkom.

9.1
4
1