Wintervakantie op Texel De Leeuwerik Texel
Heerlijke strandwandelingen, rust, ruimte en tijd voor een goed boek. Dat is een wintervakantie in De Koog! 

Onze huizen zijn compleet ingericht en ook in de winter zeer aangenaam om in te verblijven. Vanaf onze locatie wandel je zo de natuur in. De fietspaden liggen om de hoek. En de winkels, supermarkten en restaurants (met afhaal) zijn ook binnen 5 minuten te bereiken.  

Bertusnol De Koog De Leeuwerik

Vanaf twee nachten
Deze winter is een verblijf mogelijk vanaf twee dagen. Of je nu een weekend of even een paar dagen van het eiland wilt genieten, je kunt zelf de aankomstdag en vertrekdag kiezen. Benieuwd? Bekijk hier de mogelijkheden >. Of bel even naar 0222-317212 of stuur een mailtje naar

Workation
Wil je jouw vakantie combineren met een paar dagen werk óf andersom? Dat kan ook bij ons! Onze draadloze wifi-netwerk (gratis te gebruiken) is sterk. De huizen bieden genoeg afwisselende zitgelegenheid. Werk met een groen uitzicht en fluitende vogeltjes op de achtergrond. In de pauze kun je even het bos in voor een lunchwandeling. En na je werkdag kun je nog net de zonsondergang meepakken op het strand. 

Voor het echte vakantiegevoel
Begin de ochtend goed met onze ontbijtservice. Je broodjes bij de deur bezorgd. Bekijk al onze services >

Beschikbaarheid
Heb je ook wel zin in een paar dagen genieten van de frisse lucht op Texel? Bekijk dan op deze pagina welke huizen nog vrij zijn voor deze winter.

Wil je meer informatie of heb je specifieke wensen voor je wintervakantie? Laat het ons weten, stuur ons een berichtje via of bel even naar 0222-317212

Warme choco in de duinen De Leeuwerik