Witte kerst op Texel De Leeuwerik TexelKerst wordt dit jaar anders. Wil je met je eigen gezin toch een bijzondere tijd beleven? Dan is een vakantie op Texel een heel goed idee. Even er tussenuit en toch lekker samen. 

Voor de kerstvakantie hebben wij nog vakantiehuizen vrij. Onze huizen hebben natuurlijk allemaal een eigen keuken, met genoeg ruimte en benodigdheden om het kerstdiner te maken. Op loopafstand vind je de supermarkten en veel restaurants, waar je ook gerechten voor thuis kunt afhalen. 

En 's ochtends genieten van een kerstontbijt? Laat de broodjes dan bij je aan de deur bezorgen, dat kan dankzij onze broodjesservice. 

Tijdens de kerstdagen is er genoeg te doen in onze omgeving. Zoals uiteraard een lekkere boswandeling, uitwaaien op het strand of kerstshoppen in de Dorpsstraat. Op fietsafstand vind je ook de musea, sportieve activiteiten en de bekende natuurgebieden. 

Krijg je er ook al zin in? Bekijk dan op deze pagina welke huizen nog vrij zijn voor de kerstvakantie. Tijdens de kerstvakantie hanteren we verschillende verblijfperiodes, dat zijn: 

  1. Vrijdag 18 december t/m maandag 28 december (10 nachten)
  2. Vrijdag 18 december t/m vrijdag 25 december (7 nachten)
  3. Maandag 21 december t/m maandag 28 december (7 nachten)
  4. Maandag 28 december t/m maandag 4 januari (7 nachten)

Wil je meer informatie of heb je specifieke wensen voor de kerstvakantie? Laat het ons weten, stuur ons een berichtje via of bel even naar 0222-317212.