Witte kerst op Texel De Leeuwerik Texel
Wil je met je eigen gezin een bijzondere kerst of oud & nieuw beleven? Dan is een vakantie op Texel een heel goed idee. Even er tussenuit en toch lekker samen. 

Voor de kerstvakantie van 2021 hebben wij nog vakantiehuizen vrij. Onze huizen hebben natuurlijk allemaal een eigen keuken, met genoeg ruimte en benodigdheden om het kerstdiner te maken. Op loopafstand vind je de supermarkten en veel restaurants, waar je ook gerechten voor thuis kunt afhalen. 

En 's ochtends genieten van een heerlijk ontbijt? Laat de broodjes dan bij je aan de deur bezorgen, dat kan dankzij onze broodjesservice. Kerst op Texel De Leeuwerik Texel
Tijdens de kerstdagen is er genoeg te doen in onze omgeving. Zoals uiteraard een lekkere boswandeling, uitwaaien op het strand of kerstshoppen in de Dorpsstraat. Op fietsafstand vind je ook de musea, sportieve activiteiten en de bekende natuurgebieden. 

Warme choco in de duinen De Leeuwerik

Krijg je er ook al zin in? Bekijk dan op deze pagina welke huizen nog vrij zijn voor de kerstvakantie. 
Bekijk hier de mogelijkheden > 

Wil je meer informatie of heb je specifieke wensen voor de kerstvakantie? Laat het ons weten, stuur ons een berichtje via  of bel even naar 0222-317212. 

Haardvuur in huis De Leeuwerik