Bij vakantie hoort ontzorgen. Wij doen daar graag ons best voor. Bij onze vakantiehuizen kun je een aantal extra's boeken, we leggen ze hieronder uit. 

Bakkerij

Broodcafe Wouter Bakker op het erf van De LeeuwerikVan zuurdesembrood tot kaneelbroodjes en chocoladecroissantjes: vrijwel elke week bakt Wouter allerlei verse broodjes bij ons op het erf. In het online bestelformulier staan de datums van de volgende bakdagen (meestal op zaterdag en zondag). Je kunt hier ook het actuele assortiment vinden. Geef je wensen door via het formulier. 

Dagelijkse broodjesservice
‘s Ochtends in alle rust ontwaken en genieten van een vers ontbijtje? Dat kan met onze broodjesservice. Hiervoor werken we samen met Broodjes Service Texel. Hoe het werkt? In het vakantiehuis vind je een online link waar je de broodjes kunt bestellen en direct kunt afrekenen. De volgende dag worden de broodjes tussen 6.45 uur en 8.15 uur geruisloos aan de deur gezet. 

Beddengoed
Bij aankomst zijn de bedden voor je opgemaakt. Je hoeft dus geen eigen beddengoed mee te nemen of bij te bestellen. Het is wel mogelijk om voor € 7,- per persoon extra beddengoed te bestellen, handig voor als je logees verwacht of tussendoor het beddengoed wilt verwisselen. 

Linnengoed
Nog wat extra kofferruimte overhouden? Bij ons kun je voor aankomst handdoeken huren. Voor € 6,50 per persoon ontvang je twee grote en twee kleine handdoeken. Deze liggen bij aankomst in het vakantiehuis klaar. Ook is het mogelijk om een keukendoekpakket te bestellen. Voor € 2,50 ontvang je één handdoek en één theedoek. Wil je graag een luxe vakantiegevoel? Bij ons is het mogelijk om een badjas en badslippers te huren. De badjas vragen wij € 7,50 voor en voor de badslippers is dit € 2,50. 

Lazy check-out
Vind je het te vroeg om de sleutel om 10 uur in te leveren? Bestel dan een lazy check-out. Voor € 10,- kun je om 11 uur uitchecken en voor € 20,- hoef je de accommodatie pas om 12 uur te verlaten. Wil je hiervan gebruik maken? Kies het dan alvast bij je boeking of vraag het minimaal 24 uur voor je vertrektijd aan. Omdat we de huizen ook weer schoon willen opleveren voor de volgende gasten, is de lazy check-out alleen mogelijk op basis van aanvraag en beschikbaarheid.  

Early check-in
Het maximale uit je vakantie halen? Kom dan lekker vroeg naar het eiland. Op aanvraag en op basis van beschikbaarheid kun je al eerder inchecken. Voor € 30,- kun je om 12 uur al inchecken en voor  € 15,- is je huisje om 14 uur al klaar. Wil je hiervan gebruik maken? Kies het dan alvast bij je boeking of vraag het minimaal 24 uur voor je vertrektijd aan. Je krijgt van ons een bevestiging als het mogelijk is. 

Babybedje & -stoel

Kinderstoel huren bij De Leeuwerik
Wij hebben campingbedjes (met matras en molton) en kinderstoelen op voorraad. Wil je deze huren? Geef dit dan even aan bij je boeking, dan zetten we het voor je klaar in het vakantiehuis. Je kunt het bij je boeking erbij huren voor € 6,50 (kinderstoel) en € 9,50 (babybedje).

Logees
Kom je met twee of drie personen in een 4-persoons huis? Dan is het mogelijk om logees te ontvangen. Inclusief baby's mogen er niet meer dan 4 personen overnachten in onze 4-persoons huizen. Voor 't Hoekje geldt een max van twee personen. Meld vooraf bij ons dat je logees krijgt, dan kunnen we ook de verplichte € 2,30 toeristenbelasting per persoon, per nacht verrekenen. Zonder melding en betaling van toeristenbelasting is het niet toegestaan om logees te ontvangen. 

Wasservice 
Tussendoor je kleding of handdoeken laten wassen? Dat kan voor € 5,- per wasbeurt. Voor dit bedrag wordt het gewassen en indien gewenst in de droger gestopt. Het wasgoed kun je afgeven bij de beheerder.

Heb je een speciale wens? Laat het ons dan gerust van te voren weten, dan kunnen we met elkaar overleggen hoe we dit mogelijk kunnen maken.