Bakkerij op het terrein van De Leeuwerik

Wist je dat we een bakkerij hebben op het erf? In het weekend is de bakkerij met broodcafé van Wouter Bakker geopend. Wouter is de partner van Desirée en broodbakken is zijn 'uit de hand gelopen' hobby. In de bakkerij maakt Wouter verschillende soorten zuurdesembroden, zoete broodjes en croissants. Als je zeker wilt zijn van vers brood, dan is vooraf bestellen aan te raden.  

Kaneelbroodje en cappuccino in de bakkerij van Wouter Bakker

In het weekend geopend
Op zaterdag en zondag is de bakkerij van 8.30 tot 14.00 uur geopend. Je kunt dan zowel brood en lekkernijen afhalen, als aan een tafeltje genieten met een koffie of thee. Bekijk het actuele assortiment en bestelformulier >

Ontbijten in het broodcafe in De Koog De Leeuwerik Texel

Ontbijten 
In het broodcafé wordt vanaf 9 uur ontbijt geserveerd. Kies voor losse broodjes met een verse kop thee of koffie of bestel het Bakkersontbijt. Dan start je jouw dag gelijk heerlijk. Het Bakkersontbijt kost € 14,50 per persoon, je krijgt een plak zuurdesembrood, een croissant, jus d' orange, roomboter, kaas, aardbeienjam & een koffie of thee naar keuze. Zowel binnen als buiten is er zitgelegenheid. 

Ontbijtje in De Koog De Leeuwerik Texel

Ontbijtbox
Iets te vieren of zin om heerlijk uitgebreid te ontbijten? Wouter maakt verschillende ontbijtboxen, vanaf € 16,25 per persoon. Deze zijn per twee personen te bestellen en kunnen in het broodcafé afgehaald worden of bezorgen we op een afgesproken tijdstip bij je aan de deur. Ben je geen gast van De Leeuwerik? Ook dan kun je natuurlijk een ontbijtbox bestellen. Meer info en bestellen >

Ontbijtservice bij De Leeuwerik Is het broodcafé niet geopend tijdens je verblijf, maar wil je wel graag het lekkers proeven? Laat het ons dan gerust weten, dan kijken we of iets voor je kunnen betekenen. 

Meer info
Nieuwsgierig naar een kijkje achter de schermen? Volg @wouter__bakker dan op Instagram. Het complete assortiment en de actuele openingstijden vind je ook via de website van Wouter: www.wouterbakkertexel.nl. Je vindt de bakkerij op ons adres: Duinroosstraat 1 in De Koog.