Skip to main content

Uitchecktijd

Het huis is voor jullie beschikbaar tot 10 uur op de dag van vertrek. 

Uitchecktijd
Tussen 9.00 en 10.00 uur kun je bij het woonhuis de sleutel afgeven. Als je een lazy check-out hebt bijgeboekt, dan mag je natuurlijk uitchecken op het afgesproken tijdstip. Willen jullie eerder vertrekken? Meld dit dan even van te voren bij Desirée, dan zorgen we dat één van ons aanwezig is.

Het vakantiehuis gereed maken
Wij hebben het huis voor jullie aankomst schoongemaakt en vragen aan jou om het huis ook netjes achter te laten. Daarom vragen we je het volgende te doen: 

  • Beddengoed van de bedden afhalen en in de daarvoor bestemde mand te deponeren.  

  • Vaat schoon in de kast achterlaten.

  • De lampen uit en verwarming lager.

  • Afval deponeren in de daarvoor aanwezige containers in de milieustraat. 

  • Het huis stofzuigerschoon achterlaten. 

Omgekeerd geldt dit natuurlijk ook. We doen onze uiterste best om het huis schoon voor je op te leveren, mochten er tijdens je verblijf mankementen of problemen zijn rondom de schoonmaak, laat het ons direct weten, zodat wij er gelijk iets aan kunnen doen/verhelpen.

Lazy check-out
Op basis van beschikbaarheid is het mogelijk om een lazy check-out te boeken. Voor € 10,- mag je tot 11 uur blijven en voor € 20,- kun je om 12 uur de sleutel inleveren. Het bijboeken van een lazy check-out is tot 24 uur voor het uitchecken mogelijk, op basis van beschikbaarheid. 

Iets kapot gegaan?
Is er tijdens je verblijf is gebroken, kapot gegaan of schade ontstaan? Meld dit dan voor of tijdens de uitcheck, dan kunnen we dit met elkaar oplossen. Na de uitcheck en voor de schoonmaak maken wij altijd een ronde door het huis. Mochten wij dan iets tegenkomen dat niet is gemeld, dan brengen we dit in rekening bij de huurder.

Contact

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we een nieuwsbrief met leuke informatie en aanbiedingen, aanmelden kan hieronder:

Betaal veilig met

Ideal
Sofort
PayPal
Bancontact
Maestro
American Express
Visa