Bij vakantie hoort ontzorgen. Wij doen daar graag ons best voor. Bij onze vakantiehuizen kun je een aantal extra's boeken, we leggen ze hieronder uit. 

Broodjesservice
Ontbijtservice De Leeuwerik
‘s Ochtends in alle rust ontwaken en genieten van een vers ontbijtje? Dat kan met onze broodjesservice. Hiervoor werken we samen met Broodjes Service Texel. Hoe het werkt? In het vakantiehuis vind je een online link waar je de broodjes kunt bestellen en direct kunt afrekenen. De volgende dag worden de broodjes tussen 6.45 uur en 8.15 uur geruisloos aan de deur gezet. 

Linnengoed
Opgemaakte bedden bij aankomst De LeeuwerikAls je bij je boeking aangeeft dat je linnengoed wilt huren, dan ligt dit bij aankomst voor je klaar. Voor € 7,- per persoon krijg je een complete set van hotelkwaliteit. In 2021 zijn alle bedden standaard opgemaakt. Linnengoed bijbestellen is dan niet meer nodig. 

Handdoeken
Nog wat extra kofferruimte overhouden? Bij ons kun je voor aankomst handdoeken huren. Voor € 5,- per persoon ontvang je twee grote en twee kleine handdoeken. Deze liggen bij aankomst in het vakantiehuis klaar. 

Kinderbedje & -stoel
Wij hebben campingbedjes (met matras en molton) en kinderstoelen op voorraad. Wil je deze huren? Geef dit dan even aan bij je boeking, dan zetten we het voor je klaar in het vakantiehuis. 

Wasservice 
Tussendoor je kleding of handdoeken laten wassen? Dat kan voor € 5,- per wasbeurt. Voor dit bedrag wordt het gewassen en indien gewenst in de droger gestopt. Het wasgoed kun je afgeven bij de beheerder.

Heb je een speciale wens? Laat het ons dan gerust van te voren weten, dan kunnen we met elkaar overleggen hoe we dit mogelijk kunnen maken.