Skip to main content

Broodjesservice

Wil je de luxe van verse broodjes, zonder ervoor de deur uit te hoeven? Broodjesservice Texel levert dagelijks verse broodjes bij ons op het park. Je kunt tot de avond van tevoren je bestelling doorgeven en dan staat het 's ochtends voor de deur voor je klaar. 

Het assortiment

Van een croissantje tot een stokbrood, witte bolletjes of een glutenvrij meergranenbolletje. Het assortiment is voor elke dag gelijk en er is geen minimale bestelhoeveelheid. Het brood wordt 's ochtends vroeg afgebakken en daarna met een elektrische auto bezorgd. 

Kies je broodjes

Bezorgd in een anti-meeuwenbox

Maak je geen zorgen over een spatje regen of meeuwen die alvast aan je ontbijt beginnen. Je bestelling wordt voor de deur gezet in een zogenaamde 'anti-meeuwenbox'. Je kunt na het ontbijt deze box weer buiten zetten, dan wordt deze later weer opgehaald. 

Online bestellen en betalen

Via de website kun je jouw bestelling plaatsen. Dit kan per dag en tot één week vooruit. Na het plaatsen van de bestelling kun je gelijk online betalen. Bij de bezorging is je bestelling dus al betaald. 

Bestel alvast

Broodjesservice Texel levert over heel Texel. Het bedrijf is verder niet met ons of onze eigen bakkerij verbonden. Broodjesservice Texel hanteert zijn eigen openingstijden, dus kijk even van te voren of ze geopend zijn (in de winter bepaalde periodes gesloten). 

www.broodjesservicetexel.nl

Contact

Stay in touch

We regularly send out a newsletter (in Dutch) with great information and offers, sign up below:

Pay safely via

Ideal
Sofort
PayPal
Bancontact
Maestro
American Express
Visa